Schedule at a Glance

This schedule is tentative and subject to change.

Friday, March 19, 2021
5.25 hours CE/CLE credit
8:45 amWELCOMING REMARKS AND GENERAL INFORMATION
9:00 amPLENARY SESSION (1.5 hours)
The Future of Mediation and the Frontiers of Conflict Resolution
- Presented by Ken Cloke
10:30 am15-MINUTE BREAK
10:45 amCONCURRENT SESSIONS (1.25 hours)
12:00 pm30-MINUTE LUNCH BREAK
12:30 pmTAM ANNUAL MEETING
12:45 pm35TH ANNIVERSARY CELEBRATION, RECOGNITION OF SOUTHWEST CONFLICT RESOLUTION NETWORK, AND ADAMS AWARD PRESENTATION
1:15 pm15-MINUTE BREAK
1:30 pmCONCURRENT SESSIONS (1.25 hours)
2:45 pm15-MINUTE BREAK
3:00 pmCONCURRENT SESSIONS (1.25 hours)
4:15 pmADJOURN
 
Saturday, March 20, 2021
3.25 hours CE/CLE credit
9:00 amWELCOME AND TAM 2021 VOLUNTEER MEDIATOR OF THE YEAR AWARD PRESENTATION
9:15 amPLENARY SESSION (1.25 hours)
You Are Not Your Brain (and Neither Are They!)
- Presented by Andrew Poles
10:30 am15-MINUTE BREAK
10:45 amCONCURRENT SESSIONS (1.00 hour)
11:45 am15-MINUTE BREAK
12:00 pmPANEL DISCUSSION (1.00 hour)
Transforming Learning into Practice: A Panel Discussion with Q&A
- Presented by Karla West, Danette Ross Watson, Melanie Grimes
1:00 pmCLOSING REMARKS
1:15 pmCONFERENCE ADJOURNS